Thursday, 23 July 2015

Sem 1 Result

Alhamdulillah.

Lulus dan dapat sambung lagi sem akan datang. hehehehe

Terima kasih doanya dari kawan-kawan dan family.

Doakan lagi tahun-tahun yang akan datang dan semoga semuanya dipermudahkan.

Lots of Love,
onnjaejun

Wednesday, 22 July 2015

Aidilfitri 2015

Hai alls!

How is your hari raya?

Well, i think i had a blast ,of course the celebration less felt with the age. :)  Dulu kita dapat duit raya, sekarang kita bagi duit raya pulak. (still got my duit raya. hehe) Dulu, kita beraya sampai hari ke 6 or 7, sekarang saya cuma pakai baju raya sampai hari raya ketiga (kadang2 kedua je).

But, the most important thing is we are with our families and friends. For those yang tak dapat sambut sama-sama tu, jangan sedih ok? Nanti tahun depan cuba lagi.

Just want to share few of my family raya's photo. (of course i am going to put the best picture of myself! hahahaha)

I already shared it in IG but since, i do not want to spam others feed, i only share the best 3 (i guess?) photos.

These raya photos is for my own backup, just in case something happen to my drive.

The Formal
4 of us

Bak & We + US

Big Family


The Girls


The Boys


The Not-So-Formal

My, my, my! Where all these kids came from?
Qoid comel letih da

You are blocking my awesomeness Bak. keke^^
 
Budak ngamok tamo pakai baju raya sendiri. Aigo~
 
"how much should i give them duit raya?"


Main galah panjang ke ni? nak join!

 And the last photo of yours truly,

Ini nama dia tido dalam imaaan~

hahaha. it was so funny and chaotic to get the whole picture. you cant believe what we done (bribe  nego) so that all kids stay put.

Have a blessed Syawal everyone! selamat menghadiri rumah-rumah terbuka (Dear Onn, please bawa bertenang masa makan. hehehehe)

Lots of Love,
onnjaejun

Sunday, 12 July 2015

Iftorrr (Bak kata paihdiki) with the Girls.

12th July 2015

Thank you guys, for making your time to attend the berbuka puasa today!

So seronok jumpa anak2 sedara yg makin besar. (nampak sangat jumpa setahun sekali sajo)

As usual, tader photo evident lagi tahun ni (Seperti tahun2 sebelumnya) sebab we always dtg kedai makan macam tornado and balik pon macam tu jugak. hahaha. Act tahun ni berjaya amik gambar tapi semuanya tak decent langsung~ and not appropriate to be shared. hahahaha

Nurul kata nak buat open house, so i am looking forward to meet you guys again after raya.

Lots of Love,
onnjaejun