Thursday, 20 March 2014

Update March 2014

Alhamdulillah, Kehidupan bertambah setakuk lagi.

Right now, i am in new work place, new environment, new office mate. Alhamdulillah, semua okay. i berdoa semoga di tempat baru ni i akan kerja lebih gigih, dan berusaha lebih keras.

Sekarang rasa macam nak ajak kawan2 bahu (nick name for ain, nurul and fairuz sebab ada gmbr which Nurul upload in Ig with caption my three shoulders. hehe) pagi tengok Ain sambil makan tako. huhu. 

Baru2 ini Mak Usu Ain pergi meninggalkan kita. I did not know her personally, tapi i met her lots of time masa i sentiasa balik rumah Ain dulu. AlFatihah untuk Mak Usu Ain.

Kami dekat rumah sekarang menjadi ibu tumpang untuk 1 ekor ibu kucing and 3 ekor anak kucing. Tatau macam mana, die boleh selit masuk rumah kami, and beranak dalam almari Rose. Rasanya die mmg dah aim lama da tu. hehe. Sekarang pulak, tempat die anak beranak dah pindah bawah capur. Act, kami da pindahkan die dalam kotak, tapi mungkin bawah dapur lagi serasi utk die sekeluarga. So, we just let it be for the time being. 

That's all for now. 

Lots of Love
onnjaejun