Friday, 28 February 2014

No tittle.

Hello.

Busy sangat i kan konon nya sampai 1 bulan tak update. Hehe.

Anyway, i memang a bit busy.

But, in kebizian i ini masih lagi sempat mengupdatekan berita dgn kawan2

Congratz Nurul!! Selamat bermula di tempat baru dan selamat maju jaya. Kekeke.

List drama Korea sekarang pulak, iolls tgh rakam Prime Minister and I (da tengok sampai episod 8 or 9 i think) and My Love from the Star (belum tengok lagi, nak tunggu sampai habis dulu. keke)
Tapi Acik Iina, Angah and Aqeela sekarang terperangkap dengan cerita Ugly Alert. I tengok bila kebetulan ada je. Gila ah they all ni. 133 episod and cerita sedih okay? I mmg tak tengok la kan. Tapi hero nye sgt la comel. keke

Till then,
Lots of Love
onnjaejun