Friday, 18 July 2014

Try


Today a Friend of mine share this song in her facebook page. I clicked and hooked up straight away. The tittle is Try by Colbie Caillat. I personally love few of Colbie songs and this song is no different. She have such a beautiful voice.

Anyway, i think (and it is my personal opinion) she tries to tell people that you dont need to try hard to make people like you. Let them like you just the way you are. The music video showing women in all ages with make up and no make up on. I am totally agree with the 'dont-try-hard-to-make-people-like-you'. I mean if people dont like you, they wont like you anyway. Well, there are exceptions to that.

But, for the makeup parts, i dont know. Maybe it is true if i cannot going out without makeups. Or if I need makeup just to throw garbage outside. But for me, makeup is only when i want to look extra good in the special occasion. Such as weddings, or hari raya or my birthday (yes, my birthday is a special occasion. hoho) or any day that i feel like to put makeup on. 

But i do not feel bad to wear my bare face to public at all. I mean, sometime i even forgot to powder my face. pfft. (sometime my hari raya went on without any single paint in my face too. keke)

Push my personal tots aside, it is a nice song and have a nice day!

Bye2
onnjaejun

PS: i saw there are few readers outside of malaysia in my stats. I hope you found what you are looking for. (i dont think my blog contain any infos at all, but still, hello~). If you are from Malaysia, Hi~*bigwavefromhome*

If Nurul, Ain and Fairuz baca ni, kekekeke, bila kita nak pegi melawat ain? hoho


Friday, 9 May 2014

Mother's Day


Kali ni i letak video dengan lirik terus, Senang nak nyanyi kan? hehe

Omai2. Happy Mother's day to all mothers in the world.

Tahun ini I nak buat ucapan panjang lebar untuk emak2 yang ada di hati I.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Emak Saya
Mak, thank you.. for every thing, dari lahirkan saya, jaga saya (even dibantu oleh Tok and We, keke) bagi saya macam2, ajar saya buat homework (walaupon byk nya marah je. hoho), and for being my mother even just for 16 years. I tak bernasib baik nak ada mak lama macam orang lain, tapi thank you for those 16 years. My emak mungkin tak cakap lembut macam mak orang lain, tak rajin memasak macam mak orang lain, but i love her just the way she was. Bossy sikit, ada duit sorok (which i practiced sekarang, tapi always tak berjaya), garang sikit, suka tengok hindustan hari sabtu kat tv3 and all little things that you did, tersemat di ingatan I. If i were to chose who was my mother are, it will still be you. I love you.

We Saya.

Thank you we. Sebab ada dengan kami adik beradik sepanjang masa ni. Sejak kami lahir, sampai lah mak kami tader. I still remember, that one moment. I will never forget masa tu. Masa yang buat I rasa, i dont think there would be another women yang mampu buat macam tu. Thank you. You save us, from being felt like unwanted, in the very moment we lost our mother. You took four children in your home, make it like our own home. People might say, "she is your auntie, it her responsibility". No, it is not. I tak pernah jumpa lagi functioning family like mine sekarang. full stop. Thank you. Sebab selalu masak sedap. hahahaha. Masakan paling sedap dalam dunia I, selain dari masakan mak i yang i ingat2 lupa tu ialah masakan we I. Especially, asam pedas. Tak kisah la ikan ape pon, semua sedap. I know that i never say this to you, I love you.

Ma Kak Ina,

Kita berkenalan sekejap je. Tapi thank you ma. You gave me additional adik beradik. Additional joy. Additional everything.

Mak Ain,

Sambal cili api kerang. Mawi. haha. thank you mak cik. memperkenalkan saya kepada sambal cili api kerang yang tak dapat saya cari di mana2. dan melayan saya bersembang di kala ain tido (kompiden je kau kan ain, biar aku bersembang ngan mak kau je). sambil menonton CSI. Sepanjang persembangan kita tu banyak cerita dan cakap mak2 yang saya dapat. hehe.

Mak Nurul,

Thank you mak cik, sentiasa melayan angan2 saya yang nak jadi tukang jahit ni kononnya. Tapi haram tak jalan pon. haha. harap la gunting dgn pembaris tukang jahit je yg saya ada. 

Mak Pad,

Homai2. Maafkan saya kerana terlupa. hahaha. Thank you makcik sebab selalu masak masa saya selalu tumpang rumah makcik dulu. hehehe.

Mak Disha,

Thank you mak cik. selalu menyambut kehadiran saya di rumah mak cik masa saya matriks dulu. Masa tu saya melalui zaman emo. hahaha.

Mak Muin,

Omai2. I hope non of my schools mate is reading this. hahaha. thank you mak cik. u always bagi saya nasihat2 masa saya melalui zaman gelap saya. zaman saya baru sgt kehilangan mak saya, masa saya rasa macam hilang arah. You gave me nasihat mak2 yang saya kenang lagi sekarang. Mungkin kita tak jumpa or bercakap selalu. Tapi, i always remember you.


Mak Feer,

I never forget that sepanjang I form 3, i membesar dengan masakan mak cik. haha. Every week mak cik mesti dtg bawak bekal macam2. laksa la, cekodok la. hahaha. thank you.

Mak Shamsiah,

Mak cik ni if tanya sejarah hidup I dia pasti dapat jawab. hahaha. Sebab I n shamsiah sentiasa berada di tempat yg sama. sekolah rendah sama, sekolah menengah sama, matrik je lain, pastu ukm sama. haha. thank you mak cik.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

And, that's all. I think...

Kalau ada orang baca ni, pastu cakap 'ala, mak kita tader pon' huhu. jangan kecik ati. Kalau I kenal ur mom, pasti dia ada juga terselit juga dia hati i. Thank you to your mum, melahirkan uolls, membesarkan uols jadi macam sekarang and membolehkan kita berkawan.

Happy Mother's Day juga kepada kawan2 yang dah jadi emak, bakal jadi emak. hehe. 

It's Friday kawan2.

Happy weekend!!!












Monday, 14 April 2014

Updates (Mid April)

Dear Friends,(Tiru Fairuz. Keke)

Bertukar kerja made me more lazy to update. It is not so busy or stressful but i lost my blogging mojo*pfft : )*

Anyway, I would like to update my korean drama list which i watched within these few weeks.

Prime Minister and I - still stuck at episode 7. This is because of Angah deleted the episode 8. So i need to watch that episode online before resume to watch the rest of the episodes.

My Love from The Star - OMG, this series is taking all my emotions from reading the recapped (this is how i evaluate a drama, i read the recap at Dramabean (You can google it, it's good~), waiting for the 11 weeks to record, AND suddenly i wrongly clicked a button and Astro deleted the WHOLE series. Can you imagine it? After 11 weeks? Luckily One HD is having a re run and i waste no time to record it again.The drama is funny and nice to watch. I do not fall for the hero, yet. But, who knows right? i am currently at Episode 8 and wish to finish it by this week.

We had small family gathering last weekend. We went to Dima Ara Damansara (where Abang Roy currently working) to have a try on Arabian food. We had small birthday party for April Babies too. We also cruising at Putrajaya, it's having a promotion for early bird (for those who buy ticket before 12.00) and for the cost that we paid (RM 15 for adult/RM 10 for 3 to 12 years old children/Free for children 3 years old and below) i think it's  worth it. Well, it does not show any unusual thing, it will show you all around Putrajaya. They will inform you on the landmark, the bridges and few additional info regarding the monument there. The only part where Achik Ina did not satisfied was when they told us about the Palace of Justice as High Court which she told me that it is not High Court but Court of Appeal and Supreme Court. hahaha, yes, she cannot contained that and keep telling me over and over. But she enjoy the cruise and even tried to replicated Titanic moment with Ijlal. hahaha. 

Owh, Fairuz invited us to her home for a kenduri selamat which i cannot attend. She and Zaid are going to perform Umrah soon. I really wish to meet her before that. I nak ajak Nurul and Ain sekali. hohoho.

Hmm,, i think that is all, for now.

Love,
onnjaejun

Thursday, 20 March 2014

Update March 2014

Alhamdulillah, Kehidupan bertambah setakuk lagi.

Right now, i am in new work place, new environment, new office mate. Alhamdulillah, semua okay. i berdoa semoga di tempat baru ni i akan kerja lebih gigih, dan berusaha lebih keras.

Sekarang rasa macam nak ajak kawan2 bahu (nick name for ain, nurul and fairuz sebab ada gmbr which Nurul upload in Ig with caption my three shoulders. hehe) pagi tengok Ain sambil makan tako. huhu. 

Baru2 ini Mak Usu Ain pergi meninggalkan kita. I did not know her personally, tapi i met her lots of time masa i sentiasa balik rumah Ain dulu. AlFatihah untuk Mak Usu Ain.

Kami dekat rumah sekarang menjadi ibu tumpang untuk 1 ekor ibu kucing and 3 ekor anak kucing. Tatau macam mana, die boleh selit masuk rumah kami, and beranak dalam almari Rose. Rasanya die mmg dah aim lama da tu. hehe. Sekarang pulak, tempat die anak beranak dah pindah bawah capur. Act, kami da pindahkan die dalam kotak, tapi mungkin bawah dapur lagi serasi utk die sekeluarga. So, we just let it be for the time being. 

That's all for now. 

Lots of Love
onnjaejun


Friday, 28 February 2014

No tittle.

Hello.

Busy sangat i kan konon nya sampai 1 bulan tak update. Hehe.

Anyway, i memang a bit busy.

But, in kebizian i ini masih lagi sempat mengupdatekan berita dgn kawan2

Congratz Nurul!! Selamat bermula di tempat baru dan selamat maju jaya. Kekeke.

List drama Korea sekarang pulak, iolls tgh rakam Prime Minister and I (da tengok sampai episod 8 or 9 i think) and My Love from the Star (belum tengok lagi, nak tunggu sampai habis dulu. keke)
Tapi Acik Iina, Angah and Aqeela sekarang terperangkap dengan cerita Ugly Alert. I tengok bila kebetulan ada je. Gila ah they all ni. 133 episod and cerita sedih okay? I mmg tak tengok la kan. Tapi hero nye sgt la comel. keke

Till then,
Lots of Love
onnjaejun

Thursday, 30 January 2014

Happy Holiday~ CNY Edition

Hello!

We are having a long weekend for Chinese New Year celebration this year. It's a four days holiday uollss.. hehe ^_^

Anyway, Happy Chinese New Year for those who celebrating~ May the new year bring joy and prosper to all.

Lots of Love,
onnjaejun

Wednesday, 15 January 2014

Jasper

Happy 4th Anniversary Jasper~

Semoga kita dapat bersama selama 10 tahun lagi. Kekeke

Lots of Love,
onnjaejun