Tuesday, 31 December 2013

Good Bye 2013, Hello 2014

Hello,

It's 31st December today! Last day of 2013.
Thank You 2013, i gained a lot of things this year and i hope 2014 will be a blast for me.

Things that i remember this year are:

1) Angah and Kila graduation day.

2) Kila and Emi register sambung belajar.

3) The Great Doctor

hahaha..Is that all?? oh my god, i'm so bad at remembering things now. I only remember these three because there are the most memorable event. i guess? I do not remember anything bad at all. It's a good thing right? We need to let all negatives thought, memories and feeling behind.

I dont know if i'm going to list out my resolutions or not. I dont know, some things are a bit personal which i dont want people to know.

Anyway, Happy New Year guys!!! I hope 2014 brings you joy and happiness. I already got one (thank you Ain for the good news.hohoho)

onnjaejun



Saturday, 14 December 2013

A Little Bit Update

Last entry was on 5th Nov. Aiyo Onn, mana semangat kau berkobar-kobar nak update seminggu sekali tu?

Anyway, nothing much to blog anyway. Cuma last weekend November hari tu aku and Pad pegi wedding Arip. He was one of the supervisor masa kami dekat BTS dulu. Sekarang dia dekat UM, abang library katanya. hoho~. Tapi rushing je, sebab masing-masing nak balik kampung lepas tu. Gambar dengan pengantin pon ada 1 je. Apa pon, tahniah Arip! Semoga bahagia dan gembira dunia akhirat.

Lepas tu, weekend yang baru lepas ni kami (aku and family Acik Ina) pergi jalan-jalan buang masa. hahaha. Tak pergi jauh sangat pon. Afamosa and PD je. Jalan-jalan buang angin (bak kata omak dulu-dulu). Sepatutnya kami nak pergi Kuala Terengganu. Tapi, apakan daya, sekarang musim hujan. Tak boleh la pergi sebab banjir. Harap-harap banjir cepat surut. Kesian dekat orang-orang yang rumah kena banjir tu. 

Owh, plan yang besar kononnya nak dibuat tahun 2014 ni telah ditangguhkan ke 2015 atas sebab-sebab tertentu. Maklumlah keputusan besar ni kene ada persediaan yang besar jugak. Tapi, taper Onn. Doa banyak-banyak semoga Allah mudahkan.

Owh yes, 12.12.2013 hari tu birthday Ma Acik Ina. Even dia nampak relax je tapi I know deep inside the lost still pained her. Be strong sis! 

Have a nice day kawan-kawan!

Lots of Love,
onnjaejun