Tuesday, 26 February 2013

Random

A lot of things happened lately. Nothing too dramatic but it drained my energy anyways.

Update diri sendiri bulan ni, Berat naik 2kg.hahaha.. Perasaan bercampur-campur. Gembira pon ada. yela, orang kata hati senang kot.. Tapi susah hati sebab kena kurang makan and cuba bersenam. If tak nanti ada orang yang dah lebih BMI normal.. hehe

Update orang lain, Fairuz dah ada baby! Aisy Ruzain. Tak ingat la ada Mohd or tak. hehe.. But nama panggil Aisy. I like! Easy to remember. hehe. Congratulations babe! Belum pergi tengok lagi. Nanti Acik Onn datang k?

Have a nice day kawan2!

onnjaejun





Friday, 8 February 2013

online uitm

Adoi la..pening2...

Pening aku dengan pendaftaran online uitm ni. Aqeela dapat tawaran penerapan uitm kat uitm machang.alhamdulillah...

tapi macam bese la.si cembeng tu . hal2 macam ni aku la yang kene uruskan. Adoi la.

So, the problem is sekarang ni aku tengah pening. uitm (untuk course kila la kot) dah tader pendaftaran kat kampus. ala yang macam aku dulu2..beratur bukan main panjang, isi borang bagi borang bagai tu la... die dah buat pendaftaran pelajar online. masalahnya aku la yang kene online kan. harap kan kila, hampeh je la..hohoho

tu la aku dok la cari mana butang register nye. butang panduan ada la...aku dah 2-3 kali dah telepon bahagian pengambilan pelajar uitm tu. ni dah dapat cakap ngan orang nya, website die pulak tak boleh bukak. Adoi la..Malu dah nak tepon nnti..

If ada orang terbukak blog ni and tau cane, tolong la bantu akak ni..

yang benar,
akak pening