Saturday, 26 May 2012

Cuti- Cuti Malaysia (Bukit Tinggi 3)

Bukit Tinggi Sport Centre

Tak Pasal2 pegi main bowling. We Champion!

Iman and Ibu *peace*, Cik Da Dolly, Mummy Innocent

Gambar tader tujuan
Baru nak sambung lagi..sungguh tader tujuan entry and percutian ni. Bersambung lagi. : )

Thursday, 24 May 2012

Makan

Ini lunch hour..

Aku lapar..Serius lapar..tapi aku tak tau nak makan ape..pernah sape2 rasa macam aku?makan bila lapar,tapi tak fully rasa full. Rasa macam something missing.

Adakah kerana terlalu banyak makan?Atau pon rindukan masakan rumah?

Saturday, 12 May 2012

Cuti Cuti Malaysia (Bukit Tinggi 2)

Sambungan hari tu. se petang kat situ berjalan and amik gambar je. Ni la contoh berjalan tanpa tujuan. : )

The Building

Sisters

yeah, i noe. Posed macam ni tak nampak lebar sangat..keke

Gambar tader motif
Lompatan Olimpik 2012

Bila ada je family ni semua orang tak dapat tengok dah.haha

Uncle J, Dinie Comey, Andak

Angsa Makan

2 orang yang sentiasa lambat sampai ke mana-mana.

nasib muat

Uncle Not and Mak Yang

Pasukan Kuning

Satu family je. tak muat dah orang lain nak tumpang.
 To Be continued..

Tuesday, 8 May 2012

one direction


Kepp on humming this song..Iina Iina kata 'i tak dgr lagu budak2' keh3..tapi i do enjoy this song..