Friday, 7 October 2011

Kehidupan Hari Ini

Salam.

Wah! tajuk macam ape je..hahahaha..sebenarnya tader ape yang special. Cuma sekarang ni gile tengok cerita korea and berita-berita korea je..

Sebenarnye nak cerita pasal discussion 3 orang perempuan kat rumah je..Nok Na la yang start..cerita pasal die ternampak orang yang berkira-kira nak beli tauhu harga 35 sen..Nok Ros pulak cerita pasal die tengok orang dekat rumah die yg mmg berkira-kira nak beli lauk..ape yang i dapat buat kesimpulan ialah, sekarang ni ekonomi memang teruk. jadi kite semua kene berjimat dan simpan duit. we all serumah bukan pembangkang and bukan juga pro kerajaan. tapi if boleh la kan, bagi la subsidi lebih or harga kawalan untuk makanan ruji macam beras ke telur ke. tatau la if dah ader tapi we all yang tatau kan. hohoho...macam Nok Na kate,at least, if tader lauk sgt nak makan nasi goreng kosong pon okey dah.