Wednesday, 25 May 2011

"SPANX give away by Kerry's Blogshop"

"SPANX give away by Kerry's Blogshop"

Tetiba onnjae rajin nak tulis blog kan.

kalau tadi promote blog die,skang ni onnjae nak join contest pulak.

onnjae tader lagi pengalaman memakai Spanx tapi akan pakai..hehehe..tapi Onnjae pernah pakai make up Victoria Secret yang Kerry jual..

My dream with Spanx adalah untuk mendapatkan bentuk badan yang sempurna secara sementara..hehehe..bukan ape,onnjae memang suka berat badan sekarang ni..cuma shape nye macam lari sikit. so, kalau nak pakai kebaya memang tak kompiden la..nak-nak sekarang ni onnjae sibuk attend kenduri kawen kawan2 di sana sini..so, tak vouge the vass la kan if pakai kebaya tapi perut onnjae cam terkedepan sket kan? hahaha...sementara nak dapat SPanx ni,onnjae ader jugak pakai peramping sementara jenama lain,tapi agak panas and selalu malas.

So,baca-baca blogshop kerry ni,macam terminat la pulak dengan Spanx ni. Sebab banyak feedback yang kata Spanx ni selesa dan yang penting affordable. tak sabar pulak nih..hehehe

tapi Onnjae kene la bersenam jugak,bagi mendapatkan apa yang onnjae nak kan..kalau setakat pakai je Spanx ni tapi tak work out,tak ley jugak kan?so far, the only work out yang onnjae buat ialah pilates by Denise Austin je..hahaha..ader jugak angan-angan nak jogging la ape la..tapi M..

P/s Semoga Onnjae kuat semangat untuk work out, bukan kuat semangat makan je..hehehe

End of May already and June will come eventually...

Sekarang sesungguhnye tatau nak citer ape..masa tader blog macam-macam nak citer..macam-macam nak share..tapi sekarang bila dah ader malas and tatau pulak nk tulis ape..

tapi,alang-alang dah sign in,nak promote blogshop kawan saya semasa di kuantan. kerry.

siapa yang berminat nak beli Assets or Spanx (untuk mendapatkan 'curve' yang sepatutnya) or Victoria Secret (untuk Face and Body) boleh la singgah di http://blogshopkerry.blogspot.com/